• Open van maandag tot vrijdag: 8.00 - 18.00
  • Onderhoud - Nazicht - Tweedehands

Over ons

Klantenservice is geen verkoopsafdeling het is een basisdienstverlening

WELKOM BIJ
GARAGE DENNIS DEBAENE

Van kindsbeen af gepassioneerd door techniek leek het wel logisch dat ik een carrière zou uitbouwen in de automotive wereld..

Na het succesvol volmaken van een technische opleiding automechanica en een bijkomend jaar auto elektronica kon ik terecht bij een merkgarage in de streek. Na enkele jaren was de drang om op eigen benen te staan té groot geworden en kon ik tezamen met mijn vrouw Lien, mijn eigen multi-merken garage runnen. U kunt bij ons terecht voor alle onderhoud en het oplossen van technische problemen aan uw voertuig. Wij hebben de modernste technieken ter beschikking om uw wagen uit te lezen en aan fout diagnose te kunnen doen. Op onze moderne bruggen kunnen wij uw wagen tot in de kleinste punten nazien of klaarzetten voor de auto keuring. We hebben ook een remmen testbank ter beschikking om uw wagen of aanhanger optimaal af te stellen. Ook voor banden, trekhaken en aircoservice staan wij graag ter uw beschikking. Via regelmatige bijscholingen blijven we up- to- date en met de nieuwste ontwikkelingen mee. Zo ben ik ook gecertifieerd Turbo technieker en Gates aandrijvingen specialist. Dit alles en nog veel meer doen wij uiteraard tegen zeer competitieve tarieven. Voor langdurende reparaties staat er ook een vervangwagen voor U klaar. Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf en willen u graag bijstaan met al uw vragen. U kunt zeker ook bij ons terecht voor de aankoop van een nieuw of tweedehands voertuig met garantie naar Uw keuze en budget.

 — Dennis Debaene, Zaakvoerder

KERNWAARDEN

Wij volgen regelmatig uitgebreide fabriekstrainingen, zodat we u de kennis kunnen bieden die u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van het voertuig dat bij uw levensstijl past

  • Stressvrije financiële afhandeling.
  • Robuuste selectie van populaire voertuigen.
  • Steeds ruim aanbod beschikbaar.
  • Wij onderhouden uw auto zodat u veilig de weg op kan.
  • We weten hoe we een breed scala aan autodiensten moeten aanpakken.

MEDIA GALLERY

ONZE VOORDELEN

Wat is uw auto waard? Ontvang de absoluut beste waarde voor uw inruilvoertuig. We regelen zelfs alle papierwerk. Plan vandaag nog uw afspraak in!

Onze auto’s worden volledig geregistreerd geleverd en aan alle vereisten is voldaan. Kan u uw keuze niet maken uit ons beschikbaar aanbod zoeken wij voor u uw droomwagen à la carte.

U kan uw onderhoud steeds telefonisch of per mail aanvragen maar u mag ook steeds langskomen in onze showroom om uw onderhoud in te plannen.

WIJ GEVEN OOK IMPORTADVIES AAN KLANTEN

ONS TEAM

Dennis Debaene
Zaakvoerder/eigenaar
Lien Goudsmedt
Boekhouding/Administratie
Filip Corbanie
Aankoop/Verkoop
Oskar
Hoofd beveiliging